Пострадалия от вагоноремонтния завод е с опасност за живота

0
9-годишно дете почина
Снимка: Архив

Това съобщиха от полицията в Разград. Според първоначалните данни, мъжът бе само със счупена ръка след падане от вагон. По неофициална информация обаче, във вагона е имало взрив, възникнал след като искра възпламенила останала на дъното му нафта. Капакът на вагона е изхвърчал от взрива, а с него и 33-годишният Самет Мустафа от село Ножарово.
Пострадалият е приет в разградската болница със счупени ръка и ребро, впоследствие е отстранен далакът му. По думите на шефа на Интензивно отделение на разградската болница д-р Георги Кулишев има непосредствена опасност за живота му. Травмите му са сериозни, в тежък хеморагичен шок е, поддържа се в медикаментозна кома, опасностите са свързани със състоянието на белия дроб и корема.
Мъжът има и 5% изгаряне на подбедрицата, което на практика доказва наличието на взрив в близост до него. На мястото на инцидента е бил и екип на Инспекцията по труда, който също ще прави проверки. По случая е образувано и досъдебно производство за причиняване на средна телесна повреда поради немарливо изпълнение на правно регламентирана дейност.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук