Пострадалия от вагоноремонтния завод е с опасност за живота

0
9-годишно дете почина
Снимка: Архив

Това съобщиха от полицията в Разград. Според първоначалните данни, мъжът бе само със счупена ръка след падане от вагон. По неофициална информация обаче, във вагона е имало взрив, възникнал след като искра възпламенила останала на дъното му нафта. Капакът на вагона е изхвърчал от взрива, а с него и 33-годишният Самет Мустафа от село Ножарово.
Пострадалият е приет в разградската болница със счупени ръка и ребро, впоследствие е отстранен далакът му. По думите на шефа на Интензивно отделение на разградската болница д-р Георги Кулишев има непосредствена опасност за живота му. Травмите му са сериозни, в тежък хеморагичен шок е, поддържа се в медикаментозна кома, опасностите са свързани със състоянието на белия дроб и корема.
Мъжът има и 5% изгаряне на подбедрицата, което на практика доказва наличието на взрив в близост до него. На мястото на инцидента е бил и екип на Инспекцията по труда, който също ще прави проверки. По случая е образувано и досъдебно производство за причиняване на средна телесна повреда поради немарливо изпълнение на правно регламентирана дейност.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук