Ro.Mania – възможност за бизнес на милионен пазар

0
83
Ro.Mania

Метод за навлизане на милионния пазар в съседна Румъния предлага на българските онлайн търговци иновативната услуга Ro.Mania.

Тя се осъществява от русенската компания „Inout Trade” и представлява комплексен метод за навлизане на пазара в съседна Румъния.

С „Ro-Mania“ клиентите получават превод на сайт, транспорт на стоките за 24 часа до всяка точка на Румъния, франко Русе или до 48 часа от всяка точка на България, проучване на целеви пазар в Румъния,  наложен платеж, цялостен маркетинг микс, адаптиране и локализиране на румънски език, онлайн кампании във Facebook и Google, настройване на автоматични мейли, безадресна поща, дори складови бази в Русе. Изобщо – всичко това, което ще направи бизнеса ви работещ на новия пазар.

По думите на Светлозар Димитров, представител на „Inout Trade”, преди няколко години фирмата станала представител на една от най-големите куриерски компании в Румъния за България – „Urgent Cargus“. Постепенно, паралелно с разработването на куриерските услуги между двете страни, започнала работа и по други дейности свързани с румънския пазар. След среща с Христо Радичев от “Медиапост хит мейл“ – българска компания в сферата на дигиталната и печатна реклама, която е част от френските пощи, се развива дейността, свързана с маркетинга и локализирането на сайтовете.

Миналата есен услугата е представена на форума „Румъния – Мисията възможна“, организиран съвместно с Българо-румънска търговско промишлена палата и привлича вниманието на над 100 бизнесмени от цялата страна. Към момента над 10 онлайн магазина се възползват от комплексната услуга „Ro.Mania“. Междувременно виждайки переспективата, те удвояват складовите площи в Русе, стартира и румънско говорящ кол център за обслужване. Месец по-късно румънските партньори на „Inout Trade” потвърждават стартирането на симетрична услуга за онлайн търговци от там. Интерес проявяват и търговци от Гърция, дейностите се разрастват и покриват Балкански полуостров. Така „Ro.Mania, пораства във „Balkan-E-commerce“ – https://balkanecommerce.com/ .

Подробности за услугите си и други полезни съвети и информация, ще бъдат представени на специално събитие в София на 30 март. Освен “InOut” и „Медиапост Хит Мейл“, съорганизатори в него ще са „Метрика“ и „Българо-румънската търговско промишлена палата“.

Всичко за събитието очаквайте в следващи публикации.