„С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО“ – НА ПЪЛНА СКОРОСТ! От понеделник – 16 септември стартира есенното изложение на производителите

0

За 19-та поредна година в Русе ще се състои традиционното издание на Националното изложение на производителите под мотото „С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО“!

Изложението ще се проведе в изложбени павилиони на ул. „Александровска“, от 16 до 21 септември, а участващите над 40 фирми от цялата страна ще представят своите най-нови стоки и колекции за сезон Есен- Зима ‘2019.

Вече 19-та година изложението се провежда във формата „Всичко за вас и вашето семейство“ с насоченост към крайния потребител, предпочитащ родното производство. В седмицата на откриването на новата учебна година, родителите ще намерят всичко необходимо за малките и големи ученици.

Всички почитатели на българската мода ще имат възможността да избират между актуални модели и колекции, представени директно от техните дизайнери и производители  и да се потопят в атмосферата на празничното пазаруване. Не са за пренебрегване и специалните панаирни отстъпки и промоции за сезонни стоки. 

Целта на проявата е, както да презентира и подпомогне българското производство, така и да даде възможност на крайните клиенти и потребители да закупуват качествени стоки на производствени цени. В началото на есенно – зимния сезон, посетителите ще могат да обновят гардероба на цялото семейство и да направят най-добрия избор от щандовете на изложението. 

С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО“ продължава до 21 септември (събота) с покана за посещение към всички граждани и гости на гр. Русе. Посетете! Изберете българските производители!