Съученици на Никол организират концерт в подкрепа на лечението й

0
248
Съучениците

Благотворителен концерт за набиране на средства за втория етап от лечението на 18-годишната Никол Владкова  организират съучениците й от ПМГ „Васил Друмев” във Велико Търново.

Концертът ще се състои  на 22 май от 18,30 часа в МДТ „Константин Кисимов”, в програмата безвъзмездно ще участват Руслан Мъйнов, Орлин Горанов, Йордан Маринов, Искрен Пецов, Духовият оркестър при Националния военен университет, попфолк певецът Галин, хип хоп „Бандата на ръба”, изпълнители от спортен клуб ЗОКИ, танцьорите от „Търновска царица”, Лилия Ангеличева, Гергана Стоянова и малкият талант от Горна Оряховица Александър Момински. Поканите на цена от 20 лева вече са в продажба в билетните каси  на театъра.


До момента съучениците на Никол проведоха множество мероприятия, за да помогнат на своята приятелка. 6000 лв. бяха събрани от дрифт шоу, а 2000 лв. бяха набавени от баскетболен турнир. Проведени бяха още благотворителен базар в ПМГ „Васил Друмев“, футболен турнир, тенис турнир и много други. Те очакват да съберат от събитието 12400 лв., тъй като стоящите места в театъра са 640.

Освен това до момента по сметките на болното момиче са постъпили 64 000 евро, с които е платен първият етап от лечението. Никол е била подложена едновременно на лъчетерапия и химиотерапия. Към момента се чувства добре и очаква втория етап от лечението си.