Северин започна спасителните „слаломи“

0
3542
Северин започна спасителните „слаломи“

Уличеният като извършител на убийството на Виктория Маринова Северин започна спасителните „слаломи“.

Пред германския съд Северин твърди, че сутринта на 6 октомври под влиянието на алкохол и наркотици се скарал с непозната за него млада жена в парк край Дунав в Русе, а после я ударил силно в лицето и я блъснал в храстите. Северин отрича да я е изнасилвал и твърди, че не е имал намерение да я убива.

За зла беда обаче една от камерите го е заснела как държи телефона на Виктория. Калъфът е семпъл – бежов и е специфичен. Вижда се отлично на записа.

Северин признава на близките си за убийството, а те му казват да бяга в чужбина. Решава да тръгне за познатата му Германия и потегля в неделя в 14 часа с приятел.

В дома му разследващите намерили дънките му, по които имало  кръв. Експертизата доказва, че е на Виктория. От тях е свален и генетичен материал от Северин, който съвпада с намерения по тялото на убитата жена. Това става, когато той вече е в чужбина. Теориите, че това е манипулация, означават, че 100 разследващи и експерти са сложили генетичен материал върху тялото на Виктория още в събота и са дали него за проба, което е абсурдно. Отделно, по време на разпитите роднините признават, че Северин  е тръгнал към Германия, а справка от Гранична полиция потвърждава, че е напуснал страната.