Слави Трифонов: Чудовищно е подслушването на политици

0
Снимка: БГНЕС

„Не знам дали разбирате колко чудовищна е тази информация?!“

Така лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов коментира темата със СРС-скандала, избухнал след като вътрешният министър Бойко Рашков потвърди, че политици са били подслушвани.

Според данни на бившия шеф на някогашната служба „Сигурност“ ген. Атанас Атанасов сред следените са представители на „Демократична България“, „Има такъв народ“ и „Изправи се! Мутри вън“.

Прокуратурата обяви, че започва проверка по случая. А Рашков каза, че сред подслушваните е бил и служебният премиер Стефан Янев.

Премиерът Стефан Янев е бил подслушван

Според Трифонов историята напомня на скандала „Уотъргейт“, заради който оставка подава американският президент Ричард Никсън.

„Само че това е в САЩ през 1972 година, а ние сме в България, член на ЕС и НАТО през 2021 година. И защо е чудовищно всичко това?

Защото показва, че държавата не е била управлявана от Демокрацията, а от

Мафията. Била е овладяна от мафиотски структури, които са използвали държавата за личните си интереси и не са се притеснявали въобще да използват силовите служби на държавата за личните си интереси. По-голямо доказателство за това, че мафията си е имала държава – здраве му кажи!“, написа той.

 

 

 

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили