Сменят Анатоли Станев, Людмил Христов заема поста?

0

След като ПП „Има такъв народ“ изтегли министрите си от кабинета и обяви, че напуска управляващата коалиция, най-вероятно областните управители, излъчени от ИТН, ще бъдат сменени.

Сред тях е и областният управител на Русе Анатоли Станев. Станев ще остане в историята като най-кратко заемалия поста областен управител на Област Русе – едва 4 месеца.

Като най-вероятен негов наследник се спряга Людмил Христов, който в мовента е негов заместник.

Людмил Христов се появи на политическата сцена чрез неправителствената организация „Общество на промяната – Русе“, която бе по инициатива сегашния транспортен министър Николай Събев. Людмил Христов е на 42 години, семеен е и има едно дете. Говори английски и руски език. Средното си образование получава в СУ „Възраждане“ в паралелката по бизнес администрация. Завършва бакалавърска и магистърска степен по международни икономически отношения в Стопанска академия „Димитър Ценов“ в Свищов. След завършване на висшето си образование стартира собствен бизнес в сферата на ресторантьорството и търговията на дребно. После, след повече от седем години, започва работа в голяма международна компания. В нея той придобива управленски опит на различни нива, както в България, така и в чужбина.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили
Посъди дърво-остави следа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук