Спокоен сън със спрей за сън на био основа

0

Пореден ден, в който не се чувствате на себе си, защото не сте спали добре? Познато! В днешното напрегнато ежедневие все повече хора се оплакват от безсъние и трудно заспиване, което е изтощаващо. Голяма част от хората с безсъние се оплакват от препускащи мисли, които им пречат да заспят или пък наличието на прекалена тревожност.

Искате да се справите с безсънието, но не желаете да прибягвате до медикаменти? Тази статия е разработена специално за вас. Предстои ни да ви представим нов натурален продукт за по-лесно заспиване, който включва в състава си напълно безопасни био съставки.

Спокоен сън без привикване със спрей за сън Amalina

Съвсем наскоро от Amalina представиха новия си продукт за по-добър сън. Спреят за сън съдържа етерично масло от лавандула, познато с лекия си седативен и успокояващ ефект. Ароматът от лавандула притежава способността да релаксира напрегнатия и препълнен с мисли ум, а от там отпуска приятно и тялото. От друга страна лавандулата е доказано ефективна за лечение на тревожност и безпокойство, хронично безсъние, депресия и други състояния на напрегнатост.

Освен етерично масло от лавандула, спрей за сън от Amalina съдържа и добавен приятен ванилов екстракт, който умело се бори със свободните радикали в клетките и насърчава нормалния обмен на вещества в организма.

Комбинирани, съставките на продукта създават един изцяло природен продукт, който ще ви помогне да се отпуснете след тежък ден и да спите спокойно и качествено през цялата нощ.

Как и кога се използва био спреят за сън?

Спреят за сън Amalina може да се използва за напръскване на леглото, възглавницата или спалнята преди сън. По този начин лекият лавандулов аромат ще успокои умът и тялото ви, помагайки ви да заспите по-бързо.

Освен преди сън, спреят е особено подходящ за употреба по време на медитация, където отново можете да се възползвате от релаксиращите му свойства. Необходимо е просто да напръскате йога постелката си или помещението, в което ще медитирате или практикувате йога.

Лавандуловият спрей е и ефикасно средство за борба с молци и бълхи. За да се отървете завинаги от тях напръскайте гардероба си или вълнените дрехи. Можете да напръскате и леглото на вашето куче или котка за да се отървете от наличието на бълхи. Био продуктът е напълно безопасен за тях.

Защо да купим спрей за сън от Amalina.eu?

100% натуралният спрей за сън е доказано безопасен за употреба. Той не включва в състава си лекарствени продукти, а само екстракт от етерично лавандулово масло и ванилия. За това и той може да се използва продължително време, като не води до привикване. Подходящ е за употреба от всички и не причинява алергични реакции.

Заслужава си да си поръчате спрея за сън от сайта Amalina.eu на специална промоционална цена и с бърза доставка още на следващия ден. Осигурете си спокоен и качествен сън с био спрей за сън Amalina!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук