25 души от БСП са сред подслушваните, обяви Бабикян

0
Арман Бабикян, Снимка: БГНЕС

Сред подслушваните политици са и 25 души от БСП. Това заяви пред бТВ бившият депутат от „Изправи се! Мутри вън!“ и член на „Отровното трио“ Арман Бабикян.

„Не знам защо все още не проявяват интерес, може би ще проявят. Дори да приемем, че всички от опозицията сме някакви престъпници, как пък не подслушаха един от управляващите. Властта все пак е в тях“, заяви той.

Хаджигенов: 82 са подслушваните политици

Скандалът с подслушването започна, след като съпредседателят на „Демократична България“ Атанас Атанасов обяви, че са следени 32 души. После адвокат Николай Хаджигенов каза, че всъщност става дума за 82 човека.

Според Бабикян в това число влизат следени при протестите миналата година, както и след това – по време на изборите.

Шефът на ДАНС: Няма подслушвани политици, всичко е заради руските шпиони

„Потвърждение не можем да търсим, вътрешният министър каза, че има подслушване на политици от опозицията – кои са, колко са“, заяви бившият депутат.

Според него по подслушването са работили три служби. Досега бяха споменати „Вътрешна сигурност“ и ГДБОП в МВР, както и ДАНС. В сряда сваленият от поста си шеф на първата Стефчо Банков заяви, че политиците не са подслушвани. Същото направи преди няколко дни и бившият началник на ДАНС Димитър Георгиев.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили