„Дунав“ победи с 3:2 „Черноморец“ (Балчик)

Трети бразилец подсилва „Дунав“?

Автор:
12 февр. , 2018  

Твърде е възможно съставът на „Дунав” да бъде подсилен с трети бразилец, научи ТВН. Към Карлос Жатоба и Виктор Сандис може да се присъедини нападателят Клаудио. Той пристигнал в Русе в петък и още на следващия ден се е включил в контролата на „Дунав“ с „Лудогорец“ 2, която русенският тим спечели с 4:3. Въпреки че Клаудио пристигнал в навечерието на двубоя, наставникът Малин Орачев го включи в стартовия състав, в който той изигра 60 минути. През тази седмица той ще тренира със „свтлосините“, като вероятно в контрола или двустранна игра в четвъртък ще бъде взето решение дали клубът ще му предложи договор.

Днес се очаква да пристигне и сенегалският нападател Мухамад Мустафа Н´Дайе, който се присъедини към „Дунав“ по време на лагера в Анталия и почти без тренировки игра в мача срещу „Шинник“. 23-годишният офанзивен футболист имаше проблеми с визата и не успя да се завърне в България с „Дунав“, като е бил спрян от турците на летището. Вероятно измежду тези двама нападатели клубът ще избира заместника на Мирослав Будинов, който водеше атаката на русенци през последните 3 години и половина.

Както ТВН вече съобщи, миналата седмица „Дунав“ подписа договори с четирима футболисти – 25-годишния бразилски атакуващ халф-нападател Виктор Сандис, алжиреца с френски паспорт Насим Зитуни и със защитниците Мартин Ковачев и Христо Лемперов.


Изпращайте снимки и информация ТУК или на вайбър, тел. 0885009402 по всяко време на денонощието!


Comments are closed.